| 18 Şubat 2010, 16:30:37 |
özgeAslan
Super Moderator

|
 |
« :» |
|
Maclara sifresiz ve rahat bakmak istiyosaniz asagdaki linke tiklayin, ve TVUplayer'i bedava indirin.

Linklerin Gorulmesine izin Verilmiyor Linkleri gorebilmek icin Simdi Uye Ol veya Giris yap (burdan direk download'a geciyosunuz) Linklerin Gorulmesine izin Verilmiyor Linkleri gorebilmek icin Simdi Uye Ol veya Giris yap
Tikladiktan sonra acilcak olan sayfada, Download yazan yere basin. Biraz bekledikten sonra, bi kutu daha cikicak ordanda kaydet yazan yere basiyosunuz ve TVUplayeri kaydediyo. Islem bitince gerisini siz halledersiniz.  Sonrada rahat rahat maclari arayin ve bakin. Search Channels yazan yere macin adini veya, macin oynandigi kanalin adini yazin mesela lig tv, d-smart gibi. Daha sonra cikicaktir mac cikmassa kahretsin. Eger laptop'tan televizyona baglanti gönderen kablonuz varsa, onu kullanin. TV'den bakmak daha zevkli oluyo. Ben öyle yapiyorum.  Ayrica birtek türkiye maclari degil, avrupa maclarini da izliyebilirsiniz. Dizi, film hersey var.
Kusura bakmayin türkcem yetmemis olabilir anlatmaya, ama anlamssaniz sorun ben cevaplarim bi sekilde.  Iyi forumlar. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2010, 16:41:52 Gönderen: özgeAslan »
|
|
|
|
ÜZÜNTÜNDE, KEDERINDE, EN KÖTÜ GÜNÜNDEVARSIN ALEM CEKIP GITSINBIZ HEP SENINLE..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|