25856 Mesaj 6293 Konu- Gönderen: 6372 Üye - Son üye: tim_pi

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Umut Öfkeli'den Galatasaray Fan Page Hacklenmesi Hakkında Açıklama !  (Okunma Sayısı 267 defa)
25 Åžubat 2010, 16:42:19
Léo
Yarbay

Uye Bilgileri
Uye No: 2213
Yas: 20
...Galatasaray TÜRKİYEDİR...

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +515/-0

Çevrimdışı Durumu: Özel Mesaj (Offline)
« :»

Tekrardan Merhabalar Arkadaslar..

Oncelikle dunden itibaren sizlere verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dilerim.

Fakat 3 milyona yakin bir sayfanin sorumlulugunu aliyorsaniz , sayfada muhim olan konularda ne yaptiginizi ne ettiginizi bu sayfanin diger sahipleri olan sizlerle paylasma zorunlulugunu hissediyorsunuz. Bu yuzden dunden itibaren surekli notlarla sizlere sayfamizin durumu hakkinda bilgiler vermeye calisiyorum.

Hemen hemen bir cogunuzunda bildigi gibi dun sayfamiz hacklendikten sadece 2.5 - 3 saat sonra sayfamizin hacklendigi hesabin sifrelerini aldik ve yaklasik 6-7 saat sonrasinda ise sayfamiz Facebook tarafindan tekrardan acildi.

Hepimize hayirli olmasini diliyorum.

Destek veren herkese sahsim ve yonetimimiz adina sonsuz tesekkurler ediyorum.

Bir gunde inanarak once sayfamizi hackleyeni bulduk , sonra adresini bulduk daha sonra savciligi devreye soktuk ve daha sonrasinda ise hesabi yeniden alarak facebookla iletisime gecerek sayfamizi actirdik. Bunlarin hepsini bir gunde yaptik. Sizlere verdigimiz sozu tuttuk..

Sayfamizin hacklenmesinde magdur duruma dusen Melike arkadasimiz ise kendisine yakisan olgunlugu gostererek sayfamizdan adminlik gorevinden istifa etmis bulunmaktadir. Kendisinin bu olaylarla direk bire bir ilgisi yoktur oda dedigimiz gibi magdur konumundadir. Kendisi her zaman kardesimizdir , yanimizda yeri ve degeri her zaman vardir. Emekleri icin burdan bir kez daha tesekkur ediyorum.

Sayfamizi hackleyen kisinin akibetine gelince, su anda kendisi hakkinda bilisim suclari birimlerince 4- İnternet ortamında yapılan suça konu( bilgilerin çalınması, MSN hacklenmesi, site hacklemek, …) işlemleri yapan kişi/kişileri tespit ederek gerekli tahkikatı yapmak ve 14- Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verilerin başka bir yere gönderen kişi/kişilerin tespit edilerek haklarında gerekli tahkikatı yapmak, maddelerince bu suclardan hakkinda sorusturma baslatildi.

Zannediyoruz ki bu hackleyen arkadasimiz ya para cezasi yada hapis cezasi alacaktir. Bu konu ile ilgili net bir yorum malesefki konu yargiya intikal edeceginden yapamiyoruz. Yapilacak tek yorum; bu kisinin kendisine yazik ettigidir. Bir sitede denildigi gibi bu kisi "saglam kayaya carpmistir".

Bu kayanin ismide ne ali ne veli ne de umuttur; bu kayanin ismi GALATASARAY'dir..

Bize dusen tek gorev bu saglam kayanin arkasinda olmaya devam etmektir.

Herkese selam ve saygilar..

Umut Ofkeli.

NOT: Icimizdeki irlandalilar kusura bakmayin, malesef yine biz ve GALATASARAY'imiz kazandi. Siz anladiniz onu.

Linklerin Gorulmesine izin Verilmiyor
Linkleri gorebilmek icin Simdi Uye Ol veya Giris yap

Söz Konusu GALATASARAY İse Gerisi TeferruAttır.

25 Åžubat 2010, 17:07:29
Rebe11iouS
ADMİN

Uye Bilgileri
Uye No: 1

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +1173/-0

Site Çevrimiçi Durumu: Özel Mesaj (Online)
« Yanıtla #1 :»

İçimizdeki İrlandalılarla ultrAslan mı Kastediliyor? Şayet biz anlayamadık! Galatasarayfanpage'tede ultrAslan ile ilgili herhangi birşeye rastlamadım! Yada dikkat etmedim! Fenere güldük başımıza mı geldi?
25 Åžubat 2010, 17:26:25
uhurZ
Çavuş
*

Uye Bilgileri
Uye No: 4127
Yalnız, yalnızlıktır; Sarı Ve Kırmızı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +52/-0

Çevrimdışı Durumu: Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #2 :»

ultrAslan'ı kastettini sanmıyorum Umut Öfkeli'ye çabasından Dolayı Teşekkürler

Sana Geldik Galatasaray Arındırdık Kalbimizi Her Sevdadan..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: