25856 Mesaj 6293 Konu- Gönderen: 6372 Üye - Son üye: tim_pi

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Kaçak sigaralar sahile vurdu  (Okunma Sayısı 98 defa)
09 Mart 2010, 11:56:12
emrezyt
| ultrAslan İzmiR |
Yarbay

Uye Bilgileri
Uye No: 2814

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +490/-0

Çevrimiçi Durumu: Özel Mesaj (Online)
« :»

Kaçak sigaralar sahile vurdu

Binlerce paket bandrolsüz sigara denizden çıktı.
Sinop'ta sahile binlerce paket yabancı menşeyli kaçak sigara paketi vurdu. Vatandaşlar sigaraları toplamaya başladı.

Bu gün akşam saatlerinde Sinop ile Samsun'un Yakakent ilçesine kadar olan sahil şeridinin farklı farklı noktalarına yabancı menşeyli ve bandrolsüz binlerce sigara paketi vurdu. Bazıları karton, bazıları da tek paket halinde ve farklı markalarda oldukları gözlenen sigara paketleri ilk olarak Sinop Merkez Gelincik Mahallesi sahilinde görüldü. Olay vatandaşlar tarafından emniyete ve sahil güvenlik ekiplerine haber verildi. sahile vuran binlerce paket sigarayı gören bazı vatandaşlar da paketleri toplamaya koyuldu. Yetkililer fırtına nedeniyle bir geminin batmış olabileceğinden endişe ediyor.

Sigara paketlerini denizde gördüğünde çok şaşırdığını belirten Serdar Dinçer (20), paketlerin dalgalarla gelmeye devam ettiğini söyledi. Serdar Dinçer, "İlk önce salihe büyük bir kalas vurdu. Onu çıkartmak için sahile inmiştim. Baktık ki bir kaç karton sigara var. Biraz sonra sahile vuran sigaraların sayısı artmaya başladı. Hemen polise haber verdik. Büyük bir ihtimal gemi batmış olabilir. Ben 10 pakete yakın sigara aldım ve kaloriferin üzerinde kuruttum. Ardından da içtim, Denizde bozulmamış ve normal sigaradan hiç bir farkı yoktu" diye konuştu.

Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY..

09 Mart 2010, 12:01:59
Gudermesli
Co-Admin

Uye Bilgileri
Uye No: 2
Yas: 23

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +733/-0

Çevrimdışı Durumu: Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #1 :»

Al sana sigara zammı  You Rock

09 Mart 2010, 15:31:11
Rebe11iouS
ADMİN

Uye Bilgileri
Uye No: 1

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +1173/-0

Site Çevrimiçi Durumu: Özel Mesaj (Online)
« Yanıtla #2 :»

"Ben 10 pakete yakın sigara aldım ve kaloriferin üzerinde kuruttum. Ardından da içtim, Denizde bozulmamış ve normal sigaradan hiç bir farkı yoktu"

Bu Ne Lan! Kahkaha Ne Farkı Olacak Denyo? Balık mı bu Bayatlasın? Zaten denizde kapabileceği mikroptan korkuyorsan sigaranın içinde daha fazlası mevcut Göz kırpan
09 Mart 2010, 23:50:11
FileÅŸretgoW
UlTrAsLaN
Binbaşı

Uye Bilgileri
Uye No: 1390
ölümüne GALATASARAY

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +140/-0