28245 Mesaj 7168 Konu- Gönderen: 7107 Üye - Son üye: LeGoLaS_FB

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sasa Ilic  (Okunma Sayısı 129 defa)
18 Mayıs 2010, 14:45:03
ayse92
Asteğmen
**

Uye Bilgileri
Uye No: 442
Yas: 17

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +120/-0

Çevrimiçi Durumu: Özel Mesaj (Online)
« :»

yetenekli bir orta saha oyun kurucusu ve üretken bir golcü olarak tanınmaktadır. Topu iyi süzen futbolculardan biridir. Bir orta saha oyuncusuna göre attığı gol sayısı/ortalaması oldukça yüksektir. 2005 yazında Galatasaray'a transfer olmuştur. Galatasaray formasıyla oynadığı ilk resmî Turkcell Süper Lig maçında iki gol birden kaydetmiştir.

Galatasaray'da kendisine itibarlı bir forma olan 10 numara teklif edilmiş, ancak Ilic, Partizan'da giydiği numara olan 22'yi tercih etmiştir. 2005-2006 sezonunda kaydettiği 12 golle Galatasaray'ın en golcü üçüncü ismi olmuştur. Saša, 2006/07 sezonuna 4 Turkcell Süper Lig maçında 5 gol kaydederek üstün bir başlangıç yapmıştır.Bana Göre Galatasaraya Gelen En Iyi Orta Saha Oyuncusu
18 Mayıs 2010, 14:53:36
Hell19o5
Asteğmen
**

Uye Bilgileri
Uye No: 4845

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +267/-0

Çevrimdışı Durumu: Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #1 :»

Daha öncede yazmıştım.Ilic neden gönderildi hala anlayabilmiş değilim.Çok gol atıyordu.Çok temiz net vuruşları vardı.Pasları isabetliydi.Disiplinliydi.Sesi çıkmazdı fazla.Galatasaray'ın 2005-2006 sezonunda şampiyon olduğu zaman televizyondan denizlispor fenerbahçe maçı bitmediği için Sırpça küfür etmişti Kahkaha 10 numarayı red ettiğini daha önceden okumuştum.Nasıl böyle bir oyuncuyu gönderdik anlam veremiyorum!

18 Mayıs 2010, 15:13:59
Rebe11iouS
ADMİN

Uye Bilgileri
Uye No: 1

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +1176/-0

Site Çevrimiçi Durumu: Özel Mesaj (Online)
« Yanıtla #2 :»

Hatırlatayım Unutan Arkadaşlara. Sasa İliç Aynı Dönem Fenerbahçede oynayan Kezmanın 4 Milyon $ aldığını, kendi aldığı ücretinde buna yakın olması gerektiğini söylemiş, Yönetimin çabasına rağmen ikna olmayarak takımdan ayrılma kararı almıştır....

Yeteneği konusunda size kesinlikle katılmakla beraber, Burda yönetimin bir suçu olmadığını belirtmek isterim.
18 Mayıs 2010, 15:25:03
Hell19o5
Asteğmen
**

Uye Bilgileri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +267/-0

« Yanıtla #3 :»

Hatırlatayım Unutan Arkadaşlara. Sasa İliç Aynı Dönem Fenerbahçede oynayan Kezmanın 4 Milyon $ aldığını, kendi aldığı ücretinde buna yakın olması gerektiğini söylemiş, Yönetimin çabasına rağmen ikna olmayarak takımdan ayrılma kararı almıştır....

Yeteneği konusunda size kesinlikle katılmakla beraber, Burda yönetimin bir suçu olmadığını belirtmek isterim.

Bilmiyordum.Aradım ama böyle bir haberde yok.Ayrıca Ilic Salzburg'a transfer olduktan kısa süre sonra "Galatasaray'da kalmak istiyordum,Galatasaray'da mutluydum" gibi açıklamalar yapmıştı.Bunları söyleyen bir oyuncunun para yüzünden ayrılacağını sanmıyorum.

18 Mayıs 2010, 15:32:13
özgeAslan
Super Moderator

Uye Bilgileri
Uye No: 2366
Ö.L.Ü.R.S.E.M mezarim Samiyende Olsun!

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +462/-0

« Yanıtla #4 :»

Ya biz kimleri göndermedik ki. Ilici birakin biz Necati gibi bi adami kaybettik daha ne istiyosunuz.
Adam canini verirdi galatasaray icin ve bizim cok bilmisler o adami bile istemedi.. Göz kırpan

ÜZÜNTÜNDE, KEDERINDE, EN KÖTÜ GÜNÜNDE
VARSIN ALEM CEKIP GITSIN
BIZ HEP SENINLE..!
18 Mayıs 2010, 15:37:06
Hell19o5
Asteğmen
**

Uye Bilgileri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +267/-0

« Yanıtla #5 :»

Ya biz kimleri göndermedik ki. Ilici birakin biz Necati gibi bi adami kaybettik daha ne istiyosunuz.
Adam canini verirdi galatasaray icin ve bizim cok bilmisler o adami bile istemedi.. Göz kırpan

Okey

Necati için diyecek söz bulamıyorum artık.Feldkamp yaptı yapacağını sonra gitti.

18 Mayıs 2010, 15:42:29
özgeAslan
Super Moderator

Uye Bilgileri
Uye No: 2366
Ö.L.Ü.R.S.E.M mezarim Samiyende Olsun!

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +462/-0

« Yanıtla #6 :»

Okey

Necati için diyecek söz bulamıyorum artık.Feldkamp yaptı yapacağını sonra gitti.
Feldkamp deme bana yaaa.. Kızgın O adamdan nefret ediyorum. Zaten takimi mahfeden o oldu. Herkezi gönderdi herif.. Boynuzlari cikti sonra gitti..  Üzgün

ÜZÜNTÜNDE, KEDERINDE, EN KÖTÜ GÜNÜNDE
VARSIN ALEM CEKIP GITSIN
BIZ HEP SENINLE..!
18 Mayıs 2010, 16:00:29
Rebe11iouS
ADMİN

Uye Bilgileri
Uye No: 1

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +1176/-0

Site Çevrimiçi Durumu: Özel Mesaj (Online)
« Yanıtla #7 :»

Bilmiyordum.Aradım ama böyle bir haberde yok.Ayrıca Ilic Salzburg'a transfer olduktan kısa süre sonra "Galatasaray'da kalmak istiyordum,Galatasaray'da mutluydum" gibi açıklamalar yapmıştı.Bunları söyleyen bir oyuncunun para yüzünden ayrılacağını sanmıyorum.

Kimse İliç gibi sezonun en verimli ismini durduk yere göndermez... Para konusunda sert çıktı, yönetim de zarfını yemedi, o da bunu beklemiyordu. Tabi gittikten sonra pişman olacak bu normal Göz kırpan
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

iSLAMi FORUM