28245 Mesaj 7168 Konu- Gönderen: 7107 Üye - Son üye: LeGoLaS_FB

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sinem'i aÄŸlattılar  (Okunma Sayısı 144 defa)
21 Haziran 2010, 13:22:46
wolves
Atasını tanımayan it peşinde gezer
Üsteğmen
**

Uye Bilgileri
Uye No: 5359
Yas: 17

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +172/-0

Çevrimiçi Durumu: Özel Mesaj (Online)
« :»

Kanal D’de önümüzdeki günlerde ekrana gelecek ‘Gossip Girl’den uyarlanan ‘Küçük Sırlar’ dizisinin sokak çekimlerinde başrol oyuncularından Sinem Kobal, tatsız bir sürprizle karşılaştı.

Kobal, NiÅŸantaşı’ndaki sette, BeÅŸiktaÅŸ İnönü Stadı’ndaki Quaresma’nın imza töreninden çıkan siyah beyazlı bazı taraftarların hedefi oldu. Kobal’ı  fark eden bazı taraftarların, İnönü stadında oynanan BeÅŸiktaÅŸ-Galatasaray maçında olduÄŸu gibi, sevgilisi Arda Turan’a ağıza alınmayacak küfürler savurması genç oyuncuyu ÅŸaÅŸkına çevirdi.  Morali bozulduÄŸu gözlenen Kobal, zor anlar yaÅŸadı.  Sahneleri bir kaç defa tekrar eden oyuncu, çekimlerin sona ermesiyle keyifsiz halde evinin yolunu tuttu.

Şimdi birşey belirtmek istiyorum!Galatasaray taraftarı Arda aleyhine tezahurat yaparsa,kız arkadaşı için saçma sapan konuşursa Beşiktaş taraftarı neden bu saygısızlığı yapmasın.Arda ve Sinem Kobal ilişkisi ilk çıktığında yani Galatasaray'da işler iyi giderken "Arda'ya yakışır" diye tezahurat yapılıyordu.Aynı dönemde Arda'ya Messi,süper futbolcu falan deniliyordu.İşler kötü gidince olaylar bu noktaya geldi.Şimdi Arda tatil yapıyor diye haber çıksa "sen zaten anca tatil yap" diye yorum yazılıyor Kahkaha Zaten futbolcular tatilde şu an futbolcuların büyük çoğunluğu tatil yapıyor yani Arda ne yapsın.Ayrıca Arda'nın sevgilisi varmış hangi futbolcunun yokki!Bu kadar para kazanıyorlar adamlar ister sinema kapatırlar ister başka birşey.Basın her dakika Arda'nın peşindeyse Arda ne yapsın.Arda düşmanlığı yapanlar sadece Fener medyasına destek veriyorlar.Başka birşey demiyorum ben buraya zaten 10 sayfada birşey yazsam herkes kendi doğru bildiğini yapıcak.
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2010, 13:28:24 Gönderen: wolves »

Beni görmek demek behemahal yüzümü görmek değildir.Benim fikirlerimi,benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

21 Haziran 2010, 14:51:14
Galatasaray~
Korhan Pehlivanlar
Üsteğmen
**

Uye Bilgileri
Uye No: 4618

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +154/-0

Çevrimdışı Durumu: Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #1 :»

Bir yerde haklısın ama Arda'nın futbolu 2. dönem çok düştü.Sence bu açığı çalışarak kapatmak yerine sinema kapatması doğru mu?Bence değil.
"Sen anca tatil yap" yorumlarını yazanların bu işten anlamadığını biliyoruz fazla ciddiye almamak gerekir.Gülümseme Servet'le Hakan Balta birlikte tatil yaparlarken Arda idman yapacaktı sanırım Gülümseme
21 Haziran 2010, 15:32:50
uA1905cimbom
~presentation ~
Yarbay

Uye Bilgileri
Uye No: 1689
Yas: 18
ua1905cιмвом

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +450/-0

Site Çevrimdışı Durumu: Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #2 :»

Bilegimizi bükemeyip cimlikliyorlar, ne istersiniz kizdan?

ONLYYOU!
Kimsenin Zoruna gitmesin Ama geleceğin en iyi yatırımlarını yapan ve en büyük takım galatasaray! Sadece bazı taşlar yerine oturana kadar rahatsınız, daha Sonra Aslan hiçbirinize nefes bile aldırmayacak Yağmurlu havada bile, bi damla su Bulamıyacaksınız..

08 Temmuz 2010, 10:19:06
ayse92
AsteÄŸmen
**

Uye Bilgileri
Uye No: 442

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +120/-0

Çevrimiçi Durumu: Özel Mesaj (Online)
« Yanıtla #3 :»

bütün erkekler kiz arkadasi buldugu zaman degisiyor bu normal bisey arda her zaman süper oynayamaz yeri gelir iyi oynar yeri geldimi kötü bu bütün futbolcularda var simdi ardanin perfomansi 2 mac kötü diye onu kötüleyemesiniz arda cok istiyor galatasarayda futbol oynamasini bence hic kimsenin hic bir futbolcuya kötü oynuyorsun diyemez her bir oyuncunun galatasarayda ayri bir yeteneyi var  Okey
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

iSLAMi FORUM