28174 Mesaj 7134 Konu- Gönderen: 7080 Üye - Son üye: faruk627

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Maradona kovuldu  (Okunma Sayısı 36 defa)
28 Temmuz 2010, 19:34:15
Cpu
Co-Admin

Uye Bilgileri
Uye No: 555
Yas: 21
cσσκiє ωiтн cнσcσłαтє ღ

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +750/-0

Çevrimiçi Durumu: Özel Mesaj (Online)
« :»

Maradona kovuldu

Dünya  Kupasında Şampiyonluk beklerken büyük bir hüsran yaşayan Arjantin Teknik Direktörü Diego Maradona'nın sözleşmesinin uzatılmayacağı açıklandı.

Dünya Kupasında en iyi kadrolardan birine sahip olan ve hedefi şampiyonluk olan Arjantin ile büyük bir  hüsran yaşayarak kupaya 4-1'lik Almanya mağlubiyeti ile veda eden Arjantin Milli Takım teknik direktörü Diego Maradona'nın sözleşmesinin uzatılmayacağı açıklandı.

єη кöтü güη вυуѕα, вυgüη ∂є gαℓαтαѕαяαу..!!

29 Temmuz 2010, 13:51:54
GeRRaRd
~ Sтενεη`uя ~
Binbaşı

Uye Bilgileri
Uye No: 3353

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu itibar
Karma +660/-0

Çevrimdışı Durumu: Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #1 :»

Arjantin adına iyi mi oldu  kötü mü oldu bilmiyorum ama ben karmakarışığım bu konuda.

Maradona'nın futbolunu kariyerini eleştirmek haddime değil her şey ortada ama teknik direktörlük diyince farklı bir durum ortaya çıkıyor.Kişilik olarak hiç sevmediğim birisi hareketleri tavırları hoşuma gitmiyor ve bir o kadar da itici geliyor.Benim anlayışıma göre TD dediğin biraz oturaklı olmalı ne zaman nerede ne söyleyeceğini bilmeli sen karşı takımın oyuncularıyla münakaşaya girersen orada durman gerekir.Bilmiyorum ben belki Capello duruşu istiyorum ya da ikisinin arasında bir Fatih Terim idaresi ama aşırılığa kaçmak sonunu iyiye götürmez.
Abdullah Avcı'nın Maradona yorumunu dinlemiştim adam diyor ki Kanal maçı gösterirken arada Maradona'yı gösteriyor o anda benim oyunda olan dikkatim dağılıyor gibi bir şey demişti haklı da seyir zevki olarak gülüp eğlenmek açısından taraftara çok şey yaşatıyor belki ama futbolu değil Maradona'yı izliyorsunuz bir süre sonra..
Ben de bu tür şeylerden hoşlanmıyorum inanın futboluna söyleyecek tek kelimem yok kimse onun gibi olamaz ama ben daha oturaklı teknik direktörleri izlemek istiyorum ya da orta karar o yüzden gitmesine sevindim..

Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin,kemanın telden ve yaydan,Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur!*
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

iSLAMi FORUM